Een paar woorden over mij

1010169_472074586210789_647627201_n

Ik ben Iris van Lente, 27 jaar en afgestudeerd aan de Academie Artemis in Amsterdam

Ik heb een grote passie voor vormgeven, illustratie, fotografie, design, magazine en alles wat daar bij komt kijken!
Ik heb voor mijn studie mediastyling aan de academie Artemis Amsterdam, de opleiding Small Business en Retail Management (met een specialisatie in marketing) aan Hogeschool Rotterdam succesvol afgerond. Deze opleiding heeft mij veel geleerd over brand en design management en daarnaast over het organiseren van (grootschalige) projecten en evenementen.

 

Specialiteiten

1

MediaStylist

De deeltijdopleiding heeft mij opgeleid tot stylist voor de mediabranche. Een mediastylist is werkzaam in de wereld van de communicatiestyling voor televisie, reclame, evenementen, website- en tijdschriftenbranche. Een mediastylist is expert in het visualiseren van trends en prognoses voor communicatieconcepten. Ik houd me vooral bezig met de vormgeving van het totaalbeeld: aankleding, decor, stijlcommunicatie, typografie, kleur, licht, materiaal, vorm- en belevingsaspecten.

2

Vakkenpakket Academie Artemis

Tijdens mijn studie heb ik verschillende vakken gevolgd die ik allen behaald heb. In het eerste jaar bestond de studie uit de basis vakken kleur&materiaal, beeldcommunicatie, cultuur onderzoek, prognoses maken. Het tweede jaar moest ik verschillende projecten maken die onderverdeeld waren in product, communicatie, ruimte en fotostyling. Communiceren met beelden is erg belangrijk geweest de afgelopen twee jaar, uitgewerkt in boeken, magazines, films en posters.

3

Photoshop

Tijdens mijn studie aan de Academie Artemis heb ik een cursus Photoshop gevolgd. Dit heb ik een jaar lang regelmatig moeten gebruiken voor het bewerken van foto’s en vooral voor het gebruik van fotostyling.

4

Indesign

Tijdens mijn studie aan de Academie Artemis heb ik een cursus voor Indesign gevolgd. Dit heb ik gedurende twee jaar wekelijks moeten gebruiken voor het vormgeven van boekjes, magazines en promotiemateriaal.